Web Analytics Made Easy - Statcounter

پارک فناوری پردیس با همکاری مجموعه بیزمارک -کارگزار تجارت فناوری- در راستای حمایت از شرکتهای عضو این پارک رویداد نونمایی را طراحی و اجرا کرد.

به گزارش خبرگزاری برنا استان تهران؛ هدف از برگزاری این رویداد توسعه بازار و افزایش سهم بازار محصولات تولید شده در پارک فناوری پردیس است.

در این رویداد که به دلیل پروتکل های بهداشتی، به صورت آنلاین-حضوری برگزار شد، بیش از ۴۰۰ نفر به صورت آنلاین و ۱۰۰ به صورتی حضوری شرکت کردند و در ابتدا صالح رمضانی عضو هیئت مدیره شرکت میم دارو با تشریح عوامل و مشکلات بیماری میگرن، داروها و روش‌های مختلف درمان میگرن که در حال حاضر در حال انجام است را معرفی نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رمضانی با بیان اینکه میگرن کات نتیجه ۲۵ سال تحقیق و توسعه و آزمایشهای مکرر بر روی بیماران مختلف است، از تجربه‌های استفاده این دارو توسط بیماران مختلف و همچنین دریافت پاسخ های مثبت در کلینیک تخصصی آرامش، یاد کرد و در ادامه افزود: این شرکت تمام ابزارهای جانبی برای رفع این بیماری را از قبیل دسترسی، زمانبندی و سایر راهکار درست مصرف دارو فراهم نموده تا بیماران بتوانند بارعایت با سهولت در رعایت شرایط مصرف این دارو به درمان قطعی میگرن دست یابد.

این داروی کاملا گیاهی و فاقد اثرات جانبی بوده و هم اکنون در داروخانه های سراسر کل کشور موجود است و بیماران و افراد مبتلا به این بیماری می‌توانند با انجام تست های ساده و همچنین مشاوره رایگان از قطعیت بیماری خود مطلع و از این محصول استفاده نمایند.

 به گزارش برنا، محصول دوم ارائه شده در این رویداد، کول‌تگ -برچسب مانیتورینگ دما و وضعیت محیطی- بود که توسط زهرا کلاهدوز مدیرعامل شرکت فراپایش امین ارائه شد.

 دکتر کلاهدوز با بیان این که مهمترین اثر و نتیجه‌ی محصول ارائه شده، ضمانت کیفیت و سلامت فراورده حساس به دما در حمل و نقل های احتمالی، و همچنین جلوگیری از وارد آمدن خسارت به تولیدکنندگان و توزیع کنندگان این فرآورده ها است، افزود : امروزه با حضور بیماری کرونا در دنیا اهمیت کیفیت زنجیره سرد بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است. این محصول در جابجایی محصولات فاسد شدنی همچون لبنیات مواد پروتئینی داروها میوه ها، فرآورده‌های خونی و هر محصولی که حساسیت دما در فرایند لجستیک دارد، قابل استفاده بوده و جامعه میتواند با حضور این تکنولوژی در زندگی، از کیفیت بالاتری برخوردار شود.

آخرین محصول این رویداد، اینجکتور کاتریج -وسیله جای‌گذاری لنز در داخل چشم- بوده که توسط مهدی هادیان پور مدیرعامل شرکت آیسان طب هادیان پور ارائه گردید و ابتدا دکتر  هادیان پور، با اشاره به خروج سالانه یک میلیون دلار ارز، به واسطه واردات محصولات مشابه تولید شده در داخل کشور این وعده را داد که در صورت اتخاذ سیاست‌های درست، می تواند تا سال آینده این میزان خروج ارز را بیش از ۹۰ درصد کاهش دهد.

وی با بیان اینکه تخصیص ارز رانتی ۴۲۰۰ تومانی به واردکنندگان اصلی این محصول، عملاً قدرت رقابت را برای شرکت های داخلی کم نموده، خواستار ایجاد فضای رقابتی سالم بین تولیدکنندگان داخل و واردکنندگان شد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر سهم بازار واردکنندگان این محصول بیش از ۷۰ درصد بوده عنوان کرد در صورت ورود دستگاه‌های اجرایی و نظارتی به این موضوع این میزان وابستگی می‌تواند به کمتر است ده درصد کاهش یابند.

در پایان میلاد صدرخانلو رئیس مرکز توسعه تجارت فناوری پارک فناوری پردیس، با اشاره به کیفیت محصولات ارائه شده در این رویداد عنوان کرد، پارک فناوری پردیس میتواند ضمانت این محصولات را برای خریداران انجام دهد.

در ادامه دکتر صدر خانلو با اشاره به نقش حمایتی پارک فناوری پردیس از شرکتهای عضو این پارک، خواستار توجه و تعمق بیشتر بخش خصوصی به محصولات فناورانه و همچنین سیاستگذاری صحیح در بخش رگولاتوری از این محصولات شد.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پارک فناوری پردیس پارک فناوری پردیس ارائه شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۹۵۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف اینوتکس شبکه سازی است

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مجتبی جبارپور معاون توسعه نوآوری پارک فناوری پردیس و رئیس نمایشگاه اینوتکس در اولین کنفرانس هوش مصنوعی که امروز در حاشیه نمایشگاه برگزار شده بود، گفت: این رویداد‌ها بهانه‌ای برای معطوف کردن نخبگان کشور و در بلند مدت رشد علم و فناوری خواهد شد.

وی با بیان اینکه رویداد اینوتکس بعنوان بزرگترین رویداد زیست بومی کشور مطرح است، اظهارداشت: این نمایشگاه دارای بخش‌های متنوعی است که در آن ۴۵۰ شرکت محصولات خود را ارائه کردند و در کنار این نمایشگاه‌ها برپایی رویداد‌هایی مانند کنفرانس هوش مصنوعی می‌تواند حرکتی موثر در پیشبرد اهداف نمایشگاه اینوتکس باشد.

وی خطاب به حاضرین در کنفرانس و دانشجویان شرکت کننده در اولین کنفرانس هوش مصنوعی گفت: اینوتکس هدفش را بر گفتگو و شبکه سازی گذاشته و فضایی عالی در جهت رشد علاقمندان حوزه فناوری و ارتباط موثر نوآوران کشور است و ازین فرصت میتوان به بهترین شکل استفاده کرد.

جباری پور در ادامه افزود: جذب سرمایه و توجه به موضوعات مختلف تجاری سازی که خوشبختانه امسال تمرکز بیشتری بر کسب و کار‌های نوین داشته در اولویت است.

وی تصریح کرد: در زمینه هوش مصنوعی، اینوتکس استیج و جلسات و برنامه‌های متعدد در این رابطه توانسته ایم قدم‌های خوبی برداریم و رقابت‌های مختلفی توسط استارتاپ‌ها صورت بگیرد. مجتبی جبارپور تمرکز این دوره از نمایشگاه را حضور شرکت‌های دارای نقش موثر در نوآوری و فناوری اعلام کرد و گفت: شرکت‌هایی که در یک سال اخیر محصول جدید توسعه داده باشند، در این نمایشگاه حضور دارند.

جبارپور نوآوری در فناوری را از دیگر رویکرد‌های این نمایشگاه ذکر کرد و افزود: در همین زمینه غرفه‌ای به نام پیشگامان در نمایشگاه اینوتکس ایجاد شد و با انتشار فراخوانی، شرکت‌هایی که دارای محصولات جدیدی داشتند، شناسایی شدند و در روز‌های برگزاری این نمایشگاه از محصولات آنها رونمایی می‌شود تا مسیر تجاری سازی آنها هموار شود.

معاون توسعه نوآوری پارک فناوری پردیس تعداد این محصولات را بیش از ۲۰ محصول عنوان کرد و ادامه داد: روز اول اینوتکس ۳ نمونه این محصولات رونمایی شد و روز دوم ۲ مورد دیگر رونمایی شد.

وی با اشاره به بخش‌های رویدادی این نمایشگاه، اظهار کرد: برگزاری فروم‌ها در حوزه‌های سیاستگذاری فناوری و نوآوری و استیج‌ها در حوزه‌های مدیریت نوآوری و فناوری از جمله برنامه‌های بخش رویدادی این نمایشگاه به شمار می‌رود.

جبارپور با بیان اینکه تفاوت نمایشگاه امسال نسبت به سال‌های گذشته تمرکز بر حوزه‌های نوآورانه و فناورانه است گفت: برای اولین بار کنفرانس هوش مصنوعی در اینوتکس برگزار شده است و استقبال خوبی از سوی اساتید و دانشجویان صورت گرفت.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هدف اینوتکس شبکه سازی است
  • ضرورت تزریق فناوری به چرخه سنتی معدن
  • معرفی محصولات جدید اپل در رویداد اخیر این شرکت
  • رونمایی از ۲۰ محصول جدید فناورانه در اینوتکس ۲۰۲۴
  • حضور بازرگانان فناوری در نمایشگاه اینوتکس/ ۲۰ محصول فناورانه رونمایی می‌شود
  • حضور بازرگانان فناوری در نمایشگاه اینوتکس۲۰۲۴/۲۰ محصول فناورانه رونمایی می‌شود
  • معرفی شاخص های کلیدی برای سنجش اکوسیستم فناوری و نوآوری
  • برنامه معاونت علمی برای ایجاد پارک‌های فناوری با ۵ کشور
  • معرفی ۲۵ محصول برتر در اینوتکس 2024
  • انتخاب ۲۵ محصول برتر از بین دو هزار و ۵۰۰ نمونه